رونمایی مجله هوانوردی جوان توسط معاونت متوسطه وزارت آموزش وپرورش

علی زرافشان معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش نیز در این مراسم، گفت: رویکرد آموزش و پرورش مبتنی بر کندوکاو و پژوهش است، به طوری که در طول چهار سال دولت یازدهم ۳۴۰ پژوهش سرا راه اندازی شد. این سرعت بالایی است زیرا در ۱۱ سال قبل از این دوره تنها ۳۰۰ پژوهش سرا به مرحله راه اندازی رسید.
وی افزود: اساس نامه پژوهش سراهای دانش آموزی به امضای رییس جمهوری رسید که براساس آن، پژوهش سراها به عنوان پارک علم و فناوری فعالیت می کنند.
به گفته زرافشان، بر اساس این اساسنامه پژوهش‌سراها به صورت هیات امنایی اداره خواهند شد و همه حامیان فعالیت‌های علمی مستقر در منطقه و استان در اداره پژوهش‌سراها مشارکت دارند.
وی در ادامه بیان کرد: پژوهش‌سراها در حوزه های مختلف علمی مانند «زیست فناوری»، «سلول‌های بنیادی»، «لیزر»، «پلاسما» و «هوا فضا» فعالیت می کنند که در این حوزه‌ها فعالیت‌های گسترده‌ای را در دستور کار قرار داریم.
زرافشان معتقد است؛ موضوع پژوهش از دوره ابتدایی مورد توجه قرار گرفته است و کشور در حوزه توسعه علمی و تمدن سازی خیز خوبی برداشته است.
معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش ادامه داد: تفاهم نامه ای بین آموزش و پرورش و ستاد توسعه صنایع دانش بنیان هوایی و هوانوردی منعقد شده است تا بتوانیم در هر استان یک آزمایشگاه شبیه ساز پرواز داشته باشیم. نخستین آزمایشگاه شبیه ساز پرواز برای دانش آموزان در اصفهان مستقر شده است و این آزمایشگاه ها توسعه خواهد یافت.
وی با اشاره به همکاری وزارت آموزش پرورش و بنیاد ملی نخبگان بیان کرد: بر اساس این همکاری مشترک، دانش آموزان خلاق شناسایی می شوند و بنیاد آنها را حمایت می کند تا بتوانند از این طریق ایده‌های نوآورانه خود را به عرصه تجاری سازی و تولید برسانند.