رونمایی کارت هوشمند باشگاه توسط معاون معاونت علمی فناوری ریاست جمهوری

معاون توسعه فناوری معاونت علمی معتقد است که امروز زمان روش‌های سنتی مبتنی بر نفت، گذشته است و توجه به اشتغال برپایه دانش برای رفع معضل بیکاری کشور ضروری است.
به گزارش مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری،پس از خوشآمد گویی مهندس راستی، مدیر عامل شرکت دانش بنیان خلاقیت برتر و ارائه توضیحاتی پیرامون فعالیت های این شرکت و روند شکل گیری مرکز رشد خلاقیت برتر، علی وطنی معاون توسعه فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در مراسم افتتاح نخستین مرکز رشد فناوری دانش بنیان خلاقیت برتر و اکادمی باشگاه هوا فضای جوان، با اشاره به اینکه ستاد توسعه فناوری و صنایع دانش بنیان هوایی و هوانوردی بر اساس نقشه جامع علمی کشور در معاونت علمی ایجاد شده است، گفت: حمل و نقل و جابه جایی مسافر، کنترل شرایط بحرانی مانند آتش سوزی، ترافیک و امداد رسانی جاده‌ای، کمک به مصدومان ، گردشگری و هوانوردی عمومی از جمله ظرفیت‌های ستاد توسعه فناوری و صنایع دانش بنیان هوایی و هوانوردی است.
وی افزود: باید از تمام توان و ظرفیت ستاد هوایی و نیروی انسانی متخصص در حوزه هوافضای کشور برای توسعه این حوزه مهم در کشور استفاده کنیم.
به گفته وطنی، حوزه هوا و هوانوردی نیاز به هم افزایی دارد، به گونه ای که محققان بتوانند نیازهای این حوزه را برطرف کنند که راه اندازی این مرکز رشد می تواند تحقق این امر را تسریع بخشد.
معاون توسعه فناوری معاونت علمی در ادامه بیان کرد: توجه به کسب کار دانش آموزی را از جمله کارهای این معاونت است و در حال حاضر ۳۲۰۰ شرکت دانش بنیان ایجاد شده که ۱۵۰۰ شرکت در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات فعال هستند.
وی همچنین تصریح کرد: دولت موظف است ۹۵۰ هزار شغل ایجاد کند که گام نخست برای این امر توجه به حوزه اشتغال دانش آموزان است. امیدواریم راه‌اندازی این مرکز رشد آزمایشی باشد تا سایر مراکزی از این دست در کشور شکل بگیرد.
معاون توسعه فناوری معاونت علمی توجه به حوزه پژوهش در دوره دانش آموزی را ضروری دانست و گفت: مرکز رشد دانش‌بنیان حوزه هوافضا نیز با هدف توسعه روحیه پژوهش در دانش آموزان و شناسایی مستعدین برتر این حوزه از دوره دانش‌آموزی راه‌اندازی شده است.
وطنی ادامه داد: اگر امروز دانش آموزی که وارد مدرسه می‌شود نداند با توجه به شرایط روحی خود چه رشته‌ای را انتخاب کند مراکز رشدی مانند مرکز رشد فناوری دانش بنیان می‌توانند به آنها کمک کنند تا بتواند مسیر خود را درست پیدا کند. این کار هم آینده شغلی دانش آموز را تامین می کند و هم اشتغال زایی در جامعه را افزایش می دهد.